paintsmash Informatie

NA DE CAKE SMASH… EEN WAARDIGE OPVOLGER, DE PAINT SMASH FOTOSHOOT!

Ben jij nog steeds aan het smullen van de Cake Smash Party van je kleine die op camera werd vastgelegd rond zijn eerste verjaardag?

Dan hebben we nu iets voor de tweejarige kindjes namelijk de Paint Smash shoot!

MIJN FOTOSTUDIO VERANDERT IN KUNSTATELIER, EN SCHILDEREN MAG MET ALLES: MET HANDEN, VOETEN OF EEN KWAST.

De fotoshoot vindt plaats in mijn fotostudio in Eindhoven waar ik met de juiste belichting, een professionele setting en een grote dosis enthousiasme de mooiste beelden fotografeer.

Je zoon of dochter kan al zijn of haar energie kwijt tijdens het kliederen met verf en kwasten. Lekker doen wat thuis niet mag: het perfecte cadeau voor een kleuter, toch!? Want naast de muren en de vloer, moeten meestal ook de kleren, de haren en het gezicht eraan geloven!

De creativiteit in de studio kent geen grenzen. Je kan vooraf, tijdens het boeken van de fotoshoot, kiezen voor een witte of zwarte achtergrond waarop je kindje te werk kan gaan als een ware Picasso!

Ga je liever voor een lichtblauwe of lichtroze achtergrond, reken ik een extra vergoeding aan van 15 euro. Voeg bij dit scenario nog wat fleurige ballonnen en slingers en het feest van het jaar kan al niet meer stuk! Een Paint Smash Fotoshoot levert gegarandeerd unieke, verrassende en kleurrijke beelden op!

Zulke foto’s zijn waardevolle herinneringen die zowel de ouders als de kleine kunstenaars later met plezier zullen herbeleven.

We gebruiken speciale verf zodat alles uit de kleren gewassen kan worden. Ook is er een optie om na de paint smash nog de spettershoot aan toe te voegen. Je kindje gaat dan schoon weer mee naar huis!

MEES & ILONA GINGEN AL VOOR EN ZE VONDEN HET FANTASTISCH! KOM JIJ OOK?

Interesse?

Heb jij interesse in deze shoot?
Klik dan hier voor de prijzen.

Voor meer informatie over weekend tarieven,
extra digitale bestanden en locatie fotografie
neem contact op via het contactformulier.

Bekijk Prijzen