newborn Informatie

EEN NEWBORN SHOOT: VOOR DE PERFECTE HERINNERING AAN EEN MOOIE TIJD

De tijd vlak na de geboorte van je baby is heel speciaal. Je voelt je zo trots en zo gelukkig en je wil de hele tijd naar je kleine, perfecte baby kijken. Om deze speciale tijd vast te leggen en je tegelijk een moment van rust te bieden in deze soms hectische tijd bied ik graag de mogelijkheid voor een newborn shoot aan in mijn fotostudio in Eindhoven. De beste tijd voor deze foto shoot is wanneer je kleintje tussen de 10 en 24 dagen oud is. In deze periode slaapt je baby nog heel diep, is nog heel flexibel waardoor je kleintje gemakkelijk in allerlei poses gelegd kan worden en heeft vaak nog een mooi gaaf huidje. Dit betekend niet dat een kleintje ouder dan 3 niet meer zo gefotografeerd kan worden!

IN DE STUDIO

Op de dag van de fotoshoot zorg ik ervoor dat de temperatuur in de studio heel warm is, aangezien je baby nog niet goed zijn eigen lichaamstemperatuur kan regelen, door de warme studio zijn ze op hun best. In de studio heb ik allerlei accessoires die tijdens de newbornfotoshoot gebruikt kunnen worden, zoals special posing spulletjes tot haarbandjes & kleding setjes.. Maar je mag natuurlijk zelf ook mutsjes en schoentjes of misschien wel een door oma gebreid dekentje of een speciale knuffel meenemen, zodat de foto’s nog persoonlijker worden. Uiteraard zal je baby verder vooral ongekleed zijn tijdens de fotoshoot, zodat de foto’s zo puur en natuurlijk mogelijk worden. Voor jezelf en de andere familieleden kun je ook meerdere kleding setjes meenemen, denk hierbij aan natuurlijke tinten.

RUST EN VEILIGHEID

Tijdens de newborn shoot zorg ik ervoor dat het in de studio zo rustig en warm mogelijk is. Ik neem foto’s van je baby in allerlei poses, terwijl je newborn slaapt en misschien ook wel met de oogjes open als je kleintje wakker is, net zoals het uitkomt. Hierbij zorg ik ervoor dat je kleintje veilig en op een zo natuurlijke manier ligt. (de mooie newborn poses zoals je vaker ziet zijn meestal gephotoshopt, prober dit dus niet thuis!) Daarnaast maak ik ook een paar detail foto’s van het gezichtje en de piepkleine handjes en voetjes. Daarna is het tijd om foto’s van jullie samen te maken. Natuurlijk mogen hierbij foto’s met broertjes en zusjes niet ontbreken. Tijdens de fotoshoot is er ook alle tijd om je kindje te voeden en te verschonen en natuurlijk ook om met je kleintje te knuffelen. Ik pas me aan het ritme van je baby aan en neem voor de fotoshoot zoveel tijd als er nodig is.

Interesse?

Heb jij interesse in deze shoot?
Klik dan hier voor de prijzen.

Voor meer informatie over weekend tarieven,
extra digitale bestanden en locatie fotografie
neem contact op via het contactformulier.

Bekijk Prijzen