Kinderen shoot Informatie

DE MOOISTE KINDERFOTO’S ZIJN VOOR ALTIJD

HAARSCHERPE KINDERFOTOGRAFIE

In mijn studio in Eindhoven kan ik je kinderen voor de eeuwigheid haarscherp vastleggen. Tijdens een fotoshoot plaats ik ze in een goede houding met de juiste glimlach op hun mond. Een mooie foto is waardevol voor de rest van je leven. De verschillende ontwikkelingsfasen van je kind voor altijd in beelden bewaren. Dat geeft een mooi beeld door de jaren heen. Wie bekijkt zijn eigen foto’s van vroeger niet graag nog eens? Dan kunnen het maar beter goede foto’s zijn!

GOEDE SFEER

Tijdens een kinder fotoshoot is het belangrijk dat je kind zich op zijn gemak voelt. Het lastige van kinderfotografie is dat je kind niet altijd even veel zin heeft om te poseren. Het is in de studio misschien toch wel een beetje spannend. De spanning haal ik weg en plezier in het maken van een goede foto staat voorop. Ik ben ervaren in het omgaan met kinderen in deze situatie. In een goede ontspannen sfeer zal je kind zich van zijn beste kant laten zien. Ik weet precies op welke manier ik je kind met de juiste gezichtsuitdrukking op de foto krijg.

ALLEEN OF SAMEN

Je kind kan alleen mooi op de foto maar ook met een voorwerp, een lievelingsknuffel of naturel. Met meerdere kinderen kan ik tijdens een kinder fotoshoot verschillende combinaties maken. De interactie is mooi om op de foto terug te zien. Broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes ze passen allemaal op de foto als blijvend aandenken voor jullie of voor de grootouders. Een fotoshoot in een echte studio geeft verschillende mogelijkheden tot het maken van een goede setting, zodat de ze ook goed samen in beeld komen.

HET BESTE RESULTAAT

In mijn studio heb ik veel mogelijkheden om je kroost vast te leggen. Met de juiste belichting en in een professionele fotostudio maak ik de beste kinderfoto’s. De kinderen staan centraal tijdens het maken van de foto’s. Met kinderfotografie krijg je het resultaat dat je verdient. Denk ook aan het maken van een foto om te geven als geschenk. Een (klein)kind op de foto is een cadeau voor later en altijd.

Interesse?

Heb jij interesse in deze shoot?
Klik dan hier voor de prijzen.

Voor meer informatie over weekend tarieven,
extra digitale bestanden en locatie fotografie
neem contact op via het contactformulier.

Bekijk Prijzen