Cakesmash Informatie

EEN CAKE SMASH PARTY: DE PERFECTE EERSTE VERJAARDAG VAN JE BABY!

De eerste verjaardag van je kind is een heel bijzonder moment en daarom wil iedere ouder deze dag onvergetelijk maken. Gelukkig is er vanuit de U.S. een leuke trend overgewaaid: de cake smash party. Oké, misschien heb je er al van gehoord, maar voor diegene die dat nog niet hebben: het is eigenlijk je 1-jarige baby loslaten op een mooie gekleurde verjaardagstaart. Het liefst een grote taart met veel kleuren en een zachte vulling.

Jouw baby is ongetwijfeld ook gek op het spelen met zijn eten, dus wat is er leuker dan hem deze kans te geven op zijn verjaardag! Tegelijkertijd leg je zijn gierende lach en vieze handjes, voetjes en gezicht vast met een fotoshoot. Dat is het concept van een cakesmash party!

DE MOOISTE FOTO’S VAN JOUW BABY’S EERSTE VERJAARDAG

Het vastleggen van dit bijzondere moment is geweldig om te doen. Daarom bied ik de mogelijkheid om een cakesmash te houden inclusief fotoshoot in mijn studio in Eindhoven. In overleg kunnen we de aankleding regelen, kleurencompositie, de kleur van de taart, extra ballonnen etc.
De studio is rustig zodat jouw baby alle tijd heeft om lekker te genieten van het smashen en jij als ouder van het kijken. En een gunstige bijkomstigheid: je hoeft niet schoon te maken na afloop.

Wist je dat “de enige echte ouwe taart” in Eindhoven onze taarten maakt?
Dit betekend dan ook dat de gigant cupcakes suikervrij of glutenvrij te verkrijgen zijn.
Heeft je kleintje een andere intolerantie bijvoorbeeld dat hij/zij geen melk of soja producten mag, dan kan ik hier ook voor zorgen!

Interesse?

Heb jij interesse in deze shoot?
Klik dan hier voor de prijzen.

Voor meer informatie over weekend tarieven,
extra digitale bestanden en locatie fotografie
neem contact op via het contactformulier.

Bekijk Prijzen