baby shoot Informatie

MOOIE HERINNERINGEN VOOR LATER MET DE BABY FOTOSHOOT!

De babytijd van je kinderen is een bijzondere periode, maar het is ook een tijd die zo weer voorbij is. Later kijk je hier graag nog eens op terug, het liefst natuurlijk met mooie foto’s. Door een fotoshoot te laten maken van je baby, heb je een mooie serie herinneringen voor later.

 

BABY FOTOSHOOT

Als je kinderen groter worden, dan is het moeilijk voor te stellen hoe klein ze eens zijn geweest. De veranderingen gaan ontzettend snel en voordat je het weet zijn ze volwassen. Juist omdat je kindje zo snel verandert, is het leuk om voldoende foto’s te hebben van de babytijd. Natuurlijk kun je zelf heel veel momenten vast leggen, maar het is beter om ook professionele foto’s te hebben van je baby! Een baby fotoshoot door een professionele fotograaf is een ideale manier om ervoor te zorgen dat je een mooie collectie afbeeldingen van je kleintje hebt. Hier zal je later met veel plezier op terugkijken!

 

NEWBORNSHOOT

Een bijzondere fotoshoot om te laten maken, is de newbornshoot. De newborn, oftewel het pasgeboren kindje, wordt dan op een unieke manier vastgelegd door de fotograaf. Vooral in de eerste weken na de geboorte veranderen kinderen natuurlijk enorm en door de drukte en overweldiging die deze periode met zich meebrengt, kom je zelf bijna niet toe aan je kindje fotograferen. Toch is het fijn om juist van de dagen vlak na de geboorte mooie foto’s te hebben. Ze zijn dan immers nog zo klein, dat zijn momenten waar je later graag nog eens op terugkijkt. Door van je newborn professionele foto’s te laten maken, heb je later een unieke fotoserie om die eerste dagen na de bevalling mee te herinneren.
Krijg je binnenkort een kindje of heb je al een baby waar je graag nog een mooie fotoserie van zou laten maken? Bij mij kun je terecht voor zowel een newbornshoot als een baby fotoshoot. Ik ben gespecialiseerd in het fotograferen van kinderen en sinds 2014 heb ik in Eindhoven mijn eigen fotostudio om de mooiste fotoseries te kunnen maken van jouw newborn of kleintje.

Interesse?

Heb jij interesse in deze shoot?
Klik dan hier voor de prijzen.

Voor meer informatie over weekend tarieven,
extra digitale bestanden en locatie fotografie
neem contact op via het contactformulier.

Bekijk Prijzen